Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hade ingen aning

 

 

Inte kunde väl jag veta

den dagen jag vaknade

förväntansfull

att det skulle bli såhär

 

Hade ingen aning

om att jag inom mig

på så starka känslor bär

 

Visste inte

att det fanns någon 

som hade förmågan att

bryta min skyddande

barriär

 

Kunde aldrig ha anat

att det var såhär

det skulle kännas

att vara riktigt kär

 

Nu vet jag

 




Fri vers av nettizen
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-25 23:46



Bookmark and Share


    Lindizz
Mycket härligt o fin text om att finna kärleken, och att bli kär. Applåder !!
2007-06-26

    ej medlem längre
Gillar både känslan och rimmen i denna fina text!
Applåd!
2007-06-26

  Söder
En härlig dikt om den härliga känslan. Bra!
2007-06-26

  Micael Axelsson
*andas med ett leende in, och lutar mig bak* Ja... när det väl händer, då vet man. Man verkligen, verkligen vet...
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen