Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville inte vara mig själv,

Tomhet,
Känslan av att inte kunna känna
Svart hål, rakt igenom

Känslan av att inte existera
Trots att hjärtat slår
Och andetagen är tunga
Som om själen lämnat mig ensam kvar

Är det okej om jag slutar existera,
Jag är ändå bara ett tomt skal




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-26 12:57



Bookmark and Share


  Mattias Josephson
nej!!! för övrigt är du ett poetiskt geni.
2007-06-26

    teacher
Självklart är det inte okej. Du ska må bra, en dag ska du må som de lyckliga jävlarna. Även om vägen dit är lång så kommer du klara det.
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting