Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldtunga


Du sväljer mig.
Hetvarma tungor slickar min bara hud.
Saliv flyter över dina läppar,
ner över mina bara armar.
Det bränner, små bubblor letar sig upp under huden.
Det glöder och flammar i dina ögon.
Svartdjupa hålor stirrar på mig.
Jag ser tillbaka.
Ljust blå, glänsande is.
Jag är så orädd att ögonen fryst till blankblåa dammar.
Kyla möter hetta.
Du skrapar mig,
din valkiga hud rispar upp min
mjuk hud som annars skyms.

Du andas så tungt.
Luften vibrerar av dina andetag och jag skjuts upp i mörkret varje gång.
Jag vill röra vid natten, låta fingrarna glida i det svarta.
Men inget går att greppa.
Jag flyter i den svarta käran, med dig klistrad vid min hud.
Fuktig av blod, svett
och dina tårar.
Jag säger farväl.
Har sagt det förrut men du vägrar lyssna.
Desperat klämmer du fast mig i mörkret.

Du kommer aldrig att släppa.
Jag är fast under dina naglar,
fast i natten
medan din eldtunga kväver mig.
Allt du ville var att jag blev din.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av mamma08
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-26 14:02



Bookmark and Share


  jasminflowa
Otroligt fint och passionerat,, å jag känner faktiskt igen mej!
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

mamma08
mamma08