Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4 juni 2007


sakta töar vintern



vackra fjällvy
vad du berusar mig

fyller mig till bredden full

av livselixir

så känns det
när vinden smeker min kind

där vi över sista snövidderna

går

skidorna på axlarna

bäckarna porlar
vintern försvinner

sakta

men är ännu kvar en stund

vi skyndar

upp

upp

upp

höjden bjuder skådespel
neråt dalen

mörkblå sjö
nyutsprugna löv

ett grönskande paradis
möter vinterns sista snö

en fantastisk fusion av
vårvinterns potpurri

kommer etsas fast
i minnet för all evig tid














Fri vers av Elin Sundström
Läst 566 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-27 17:44



Bookmark and Share


  R-M
du skriver såå vackerrt!!
2007-11-30

    Sony
Vilken härlig beskrivning av vårens ankomst till höga kalla fjäll...porlande bäckar, finns det ett mer vårlikt ljud?
Får mig att längta till mina somrar som barn, tillbringade i norrland! Tack!
2007-07-01

    Lindizz
mycket bra skrivet. Applåder..
2007-07-01

    Oprofessionell
vilka vackra bilder dina ord ger mig
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Elin Sundström