Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skitdagar har vi alla.


Skit dagar.

Dagar som man vill sova bort,
Då man önskade att livet vore kort,
Dagar man deppig och slö,
Då man bara vill gå och dö.
Vaknar och vet att dagen blir skit,
en plåga full av slit.

Efter en sådan dag kommer något bra,
Kliv upp och all lycka i dagen ta.
Lyckan kommer och går,
Faktiskt efter varje sår.
Håll ut över varje svår period,
tappa fan ej en massa blod.




Fri vers av Maalin
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-06-26 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maalin
Maalin