Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För kärlek... Tar liv.


För kärlek..Tar liv.

Blod som på armen rinner,
Känner hur sakta medvetendet försvinner.
Äntligen är det modet som vinner.

Vill verkligen inte vara här kvar,
Vill verkligen inte få svar.
Sedan till en annan värld vi far.

Önskade att du förstod,
Att för min kärlek finns inga ord.
Du är allt på min instängda jord.

Snälla,sitter här och ber,
Och livet dig ger,
Snälla, bara du min smärta ser.

Ett snitt för din blick,
blodet rinner,ger mig en kick.

Det andra för ditt leende,
det börjar svartna för mitt seende.

Lite mera på det andra,
för jag älskar ditt sätt att vandra.

Ett stort och djupt för dina pussar,
Och när du mig till sömns sussar.

Blodet som rinner,
Är våran kärlek som alltmer försvinner.

tillslut är allt svart,
Bara på en kvart.

Skrev några ord,
sedan inte finnas på våran jord.

















Fri vers av Maalin
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-26 21:03



Bookmark and Share


    _Änglasyter_
vacker gumms,
önskar att du inte kände så dära,
Eller behövde göra sånt dära..

hoppas du inte gör de mer,
Vi skulle ju klara oss utan de ? ;\'(


Älskar dej <3
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Maalin
Maalin