Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Homo-genetiskt betingat

 

 

Primitiva primater

är fulla av omogna olater

vilket är att vänta

naturligtvis

 

Inte mycket gemensamt

med däggdjuret valen

som faktiskt håller ihop

solidariskt

 

Tycker dock det visar 

på stor tragik

Att den intelligentaste

av livsformer

också är den mest primitiva

arten som inte hängt

med i evolutionen

 

Homo Sapiens 

 




Fri vers av nettizen
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 21:49



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
En motsat tumme.. det var allt som krävdes..
Men det är klart har man en vriden tumme.. så blir också resten vridet..

Pricksäkert
2007-06-26

  DanSan
****************************

Hehehe. . . javisst är det så!!!
Vem annan för krig mot sig själv?

****************************
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen