Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gåva

Stilla söker du dig ner för min hals.
Ovan vid sältan.
Mjukgör hud som sällan ser sol.
Manar till rysningar.
Anar mig till fortsättningen.
Road av tanken.
Ryser en aning vid beröringen.
En sekund förvandlas till evighet.
Gör slag i saken.
Nyttjar mitt paraply.




Fri vers av Carol Baylis
Läst 545 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 22:22



Bookmark and Share


  Sanchez
snygg Akrostikon, jag gillar sådant liksom sommarregn
2007-06-27

    eva m h
Förföriskt skrivet om sommarregn! :-)
2007-06-26

    ej medlem längre
hehe..regnigt värre!!
Snyggt upplagt dikt
2007-06-26

  Lars Beermann
Om jag har tolkat den rätt så är den väldigt humoristisk med sitt oerotiska slut. Väl skrivet blir bokmärkt av mig.
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis