Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nomads betraktelser

Inga rötter
Växer till helvetet

Men de kommer
En bra bit på vägen

Så jag satsade allt mot himlen

Utan att tänka på att

En rotlös
Lätt faller i stormen




Fri vers av boae
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-06-27 00:11



Bookmark and Share


  Lars Beermann
Välskriven. Kort och kärnfull. Bokmärkt av mig.
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

boae