Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag inte vågar.

När kärleken kommer nära mej,
vågar jag inte släppa in dej.
Jag tror inte att kärleken är sann,
jag tror inte jag är värd någon som han.

Det känns heller inte längre rätt när du är här,
jag börjar undra om det inte är bättre där.
Det kanske inte är dej jag vill ha,
utan det kanske är hos honom jag vill va.

Hur ska jag kunna hitta min trygga famn,
när jag aldrig vågar ro i hamn.
När jag alltid blir rädd och flyr därifrån,
när jag inte ens vågar ge dej mitt hjärta på lån.




Fri vers av theredroses
Läst 949 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-06-27 07:02



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Hoppa, våga falla, annars får du aldrig veta och det kan vara det värsta av allt.
2008-01-05

    Brell
Rädslan och tvivlen känner jag alltför väl igen men finner man sina sanna tankar finner man vägen...
Bra rimmat och skrivet.
2007-12-04

    Klöver knekt
Någon har sagt mig: Är du ärlig mot dig själv vet du din trygga famn, Slutar du tvivla får du mod att ro i hamn.
Du på minner om henne i denna text.
Frågor av tvivel-känns igen. Du skriver bra.
2007-11-23

  Marriz
känner igen mig jättemycket. bra skrivet!
2007-07-13

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ja kärleken är visst svår och att veta vad man vill är ännu svårare, kanon bra skrivet!
2007-07-05

  Lejonhjärtas poesi
Underbart målat om känslorna i att våga blotta sin kärlek och sitt inre, våga och du och du riskerar att förlora, men det är också enda chansen att få veta om kärleken är sann. Ge honom ditt hjärta och låt honom ge dig sitt. Din smärta känns, att söka vägen till hans hjärta är en chans att finna det du vill vinna, lycka till!
2007-06-27

  Albert
usch vad svårt det är

men det var kanske inte svårt att beskriva det
för det här är så äkta, känns som det bara runnit ut
lättläst
måste ju bara spara den här
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

theredroses