Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar gråter för oss

Och din hand
Så ömsint kall
Smeker bort smärtan
Och din blotta närvaro

Får änglar att gråta
Tårar så vita
För att landa
Svarta som kol

Ditt inre glöder
Får mig att smälta
Inför dina bruna
Ögon

Av kristall
Som är klarare
Än något jag hittils
Beskådat

Väcker
Passion och
En falsk känsla
Av säkerhet
Du är långt ifrån säker

En drog av passion
och kärlek
Många skulle kalla den
En verklig synd

Men för mig
Är din kärlek
Den vackraste som finns




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-06-27 13:54



Bookmark and Share


  *Camilla*
underbar! <33<33
2007-07-02

    teacher
Jätte vacker. Du skriver så himla bra! :)
2007-06-27

  CaPsyco
wii, vad fint (: Lättläst, bra flyt osv, osv.. x)
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting