Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så kan det gå.....


Ojsan

 

 

Hoppsan!

Trampade jag dig på lilltån, lilla gubben?

 

Ojdå....

 

Ja, förlåt

Det var ju inte meningen förstås....

 

 

Det var ju för fan stortån jag siktade på! 




Fri vers av nettizen
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-27 17:37



Bookmark and Share


  Ronny Berk
små gubbar med stora fötter borde skaffa fordon med stålhätta... eller hålla sej väl med poesinnan...intressant... inte sant...
2007-06-27

  Leif Furstedt
*Skrattar så in i H* va mer ska jag säga hihi...
2007-06-27

    ej medlem längre
haha...härligt bitsk!
2007-06-27

    Nattviol
skaffa större fötter... : )
så är det lättare att pricka rätt...
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen