Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den magiska sjuan

 

 

Flyktig känsla

 

Mot klarblå himmel

anar

en framtid

lika klart lysande

som solen

på min

himmel

 

Känslan

av att kunna flyga

Svävande på

molnen

 

Sjunde himlen

 

där vill jag nog

stanna kvar 

För det är där

den finns

 

Den där känslan

självklar

underbar 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 1103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-27 18:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig bild och text!!
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen