Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arabiska skolan

hon svarar inte för hon är sur
ok, men jag kom på att koltrasten är samma frukt som näktergalen, fast med skal. ni vet, ungefär som med svart- och vitpeppar

Mamman var klar med sin middag. Mamman var klar med sin middag. Naji och Sara dem var nästan klara med sin middag.

Sara svarade nej jag orkar inte. Naji sa till hunden du kan äta morötterna. Naji sa det finns inga morötter i tallriken.

ska man kunna det på arabiska alltså?
men ni fattar inte
ne men vad är problemet då. Du har ju rent mjöäl i posen!!
ja. vi är ju en och samma person
men alltså, jag är inte inblandad
arabiskt alfabet fick vi i arabien
فلسطين حرة, انهو الأحتلال الصهيوني الأرهابي
Och alla var så glada och de levde lyckliga i alla sina dagar
povel rammel e på radiå'

fackidiot=اختصاصي ضيّق

många stadsbor känner sig rotlösa
snäll [snel: ] snällt snälla adj.
ok, men jag kom på att koltrasten är samma frukt som näktergalen, fast med skal. ni vet, ungefär som med svart- och vitpeppar
en snäll flicka فتاة لطيفة
en glad lax إنسان سعيد
runka på huvudet يهز رأسه 
ha samlag (kan uppfattas som stötande)
[²h'a:kår_s: ]
heroin|missbrukare -n مُدْمِن على الهروين
kan jag hjälpa att tåget blev försenat?---هل أُلام بسبب تأخير القطار؟
min fru hjälper inte till med disken---زوجتي لا تساعد في غسل الأطباق
söt|nos [2sÖ:tno ] -nosen -nosar subst.
husmors|gymnastik -en رياضة ربات البيوت
Ordet nyckelharpa finns inte i lexikonet!
den gamla harpan---العجوز الشمطاء
nyckeln till framgång---مفتاح النجاح
flickan blev våldtagen av en maskerad man---اغتصب رجل مُلَثَّم الفتاة
det hette om henne att hon hatade karlar---قيل عنها إنها تكره الرجال
du kan väl för fan lyssna!---بحق إبليس اسمع ما أقول لك!
var fan är min blus?---بحق إبليس أين بلوزتي؟
detta är en platta bara för hans mest inbitna fans---هذه اسطوانة مخصصة لأكثر مشجعيه حماساً
vad i helvete gör du?---ماذا تفعل بحق الجحيم؟
hon hycklar medkänsla---تصنّعت التعاطف
trasproletariat---طبقة الكادحين
hon tröstade sig med att det skulle gå över---واست نفسها بأنه أمر عابر
där rök den sista 100-lappen!---اختفت الآن آخر ورقة مائة كرونة بحوزتي
asbest|hantering -en---التعامل بالإسبستوس




Prosa (Prosapoesi) av Nils Nyberg
Läst 549 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 06:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Nyberg
Nils Nyberg