Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de samlas här ...om mig presentationerna som varierar...då vinden vänder


om mig om sommaren

Så somrigt klibbig över kroppen

knotten älskar med mitt hårfäste

vattnet sugs upp av en dammgrå jordskorpa och jag fortsätter

 

det väntas inte längre

svalkan finns i sjöarna och i den kalla ölen

 

Huden min färgas gyllene och mitt tonade hår
återtar solens slingor

Hela mitt jag och min kropp ler och svingar oss högt i skyn med tornseglarna och knotten




Övriga genrer av Annika Gustafsson
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-27 20:14



Bookmark and Share


  Söder
Gillar verkligen denna! Hur du får in känslan av sommaren, de små detaljerna. Riktigt skönt!
2007-07-06

  Mikael Lövkvist
Du skriver jättevackert och naturligt om hur du likt likt ett träd, en blomma, eller en fågel, förvandlas med årstiden. Känns fritt och andas enhet.
2007-07-03

    Fantasioffer
härlig förklaring av sommaren!
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson