Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sol

jag tyker om solen













Fri vers av Valentin Bellman
Läst 567 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-27 21:03



Bookmark and Share


  aol
jag med, fint gillas
2011-04-26

  miss julie
jag med;-)
2010-01-05

  Annmargreta
Härligt att du tycker om solen. Mina barnbarn Jesper 9 år och Sophia 11 år har varit hos mig idag. Dom har badat i en pool och sen värmt sig i solen.
Ha det så skönt, men bränn dig inte!!!!!!!!
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Valentin Bellman
Valentin Bellman