Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ikväll blev jag bara helt uppälskad


Ni gör mitt liv värt att leva

Bob MArley har sagt det
Jesus har sagt det
och säkerligen också Dalai Lama
och aldrig att förglömma, Moder Teresa.

men med Marley enkla ord citerade:

One Love
One Heart
Let´s get together and feel alright



Jag har världens underbaraste vänner och ni VET vilka ni är. Även om ni inte var med ikväll så Vet ni ilka ni är som finns i mitt hjärta.
Det väckte mig så jävla hårt och jag har aldrig fått en mer underbar käftsmäll.

JAG ÄLSKAR ER ALLIHOPA SÅ JÄVLA MYCKET




Övriga genrer av uppåtframåt
Läst 432 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-28 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uppåtframåt