Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Synden straffar alltid sig själv.....


Förr eller senare

 

 

Den som känner sig som minst

inuti

Är den som måste plåga andra mest

 

För i nån sorts konstig form av logik

så är det när de får andra att må som sämst

som de mår som bäst

 

Det de inte tänker på

är att det är de

som kommer få tillbringa sin ålderdom

i ensamhet

För alla vänner har de då skrämt bort

och de likasinnade brinner i sitt

eget personliga helvete 

 

~Karma~



Fri vers av nettizen
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-28 09:59



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
eller så ser de inte projektioner som inte är deras i vuxen tid, med djupa sår oläkta och förträngda i själen
2007-06-28

  Thommy
Låter vettigt.
2007-06-28

    ej medlem längre
SANT!
2007-06-28

    kaprifol
tyckte om denna mycket. några sanningens ord!
2007-06-28

  Smultris
Detta är en stor sanning... tyvärr...

Jag tror oxå på karma och tycker det är synd att inte fler gör det.
2007-06-28

  aftermath
ett alltid lika hett tema/frågeställning
mot slutet av texten
rullas konsekvenserna upp
2007-06-28

  Tass
även om helvetet inte lockar
så vill man ibland brinna
hur brinner man utan att brännas?
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen