Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänlighet och Elakhet

Vänlighet finns det i alla
man måste bara locka fram den
Bra dagar behövs det inte så mycket jobb för att lyckas
Ett endaste litet ord kan räcka

Elakhet finns det också i oss alla
man får försöka att inte ge den näring
En dålig dag så behövs det oftast inte så mycket för att det ska gå fel
Ett enda litet felsagt ord kan få den snällaste människan ur balans


Det är ett lotteri
men
läs av
sen tala
och vänta på resultat




Fri vers av Therés
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-28 11:54



Bookmark and Share


    Bim
Fint och klokt.Hälsn.Bim
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!