Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Varför inte leva nu?\"

Jag vill se världens alla ändar, jag vill känna att jag lever.
Du vill ligga i din soffa tills du multnar bort.

Jag säger att man ska ta vara på livet.
Att vår tid här är kort. Att man bör uppleva allt man hinner,
innan livet rinner bort.

Du rycker på dina axlar, säger att allt är bra som det är.
Men du tycks inte begripa, att man ska leva som man lär.

Dina barn är ännu unga, och du hinner mycket än.
Men du låter livet rinna förbi, medan du ligger i din säng.




Övriga genrer av MemoryLane VIP
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-06-28 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP