Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tja...vet inte vad detta är...bara poppade upp i mitt huvud när jag satt med papper och penna och skulle skriva ngt helt annat... kommer ngnstans ifrån...ngn som vet varifrån??


namnlös

han-det finns inga män längre, de riktiga männen som var ärofylda, ärliga, och trevliga har dött ut...fan också.



hon-om det bara fans ett lillfinger kvar skulle du fortfarande vara mer man än alla andra tillsammans.





han-men det är bara för att du vet vad jag kan göra med mitt lillfinger.




Övriga genrer av angel of tears
Läst 436 gånger
Publicerad 2007-06-28 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears