Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surdeg

 

 

Det finns en annan

effektiv metod

mot surtroll

när inte tåtricket funkar

 

Mental vaporisering

 

*poff* 




Övriga genrer av nettizen
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-28 23:23



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Underbart befriande! Kläm åt dom jäklarna!
2007-06-29

  Ronny Berk
snälla kakbakeriarbetaren...\"surdegar\" känner jag väl till... men förklara \"vaporisering\" för mej... min obildade sate...metoden fungerar säkert...
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen