Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningsläppar, sol och stjärna


En gryningstimmas
morgondimmas
vattendroppar
glittrar skimrar
dammtussar i luften simmar
allt i ljusets morgonstrimma

Torra läppar
delas fuktas
näsan luktar
drar in doften
genom stoftet
genom luften
och jag suktar
längtar hoppas
drömmer droppar
tåspetsdoppar

Och jag ligger
spänd jag väntar
ligger längtar
söker tänker
ögon blänker
solljus stänker
ner på varma
solljusbänkar

Han ger värme
smickrar svärmar
river av sin
tröjas ärmar
och han närmar
sig min kärna
han är nära
och vill gärna
ge mig måne
sol och stjärna

Men jag vänder
mina händer
drar de ur nu
en i sänder
han är lämnad
ivrigt bländad
galen jämrar
han och rämnar

Men jag fnittrar
skrattar glittrar
vänder blicken
för att kvittra
sjunga flyga
söka hitta
nya ting
att sinnet kittla




Fri vers av Julia Felicia
Läst 710 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-29 00:56



Bookmark and Share


    Ling
Jag sparar dig som vän, så jag vet när/om något nytt kommer. Jag vill lära mig av ditt flyt och dina verser. Jag gillar ditt sätt att skriva!
2009-02-14

  kärleksbarn
aow, I love! vilket flöde, och jag älskar den kvillrande känslan...smart snygga rim!
love it.
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Julia Felicia
Julia Felicia