Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hade inget block när jag kom på den. det ösregnade också. så det här är en annan version av samma poetiska slag.


en grå dag.

streck passerar mina ögon
träd, bilar
personer kliver på och av
jag sitter still

som om livet passerar förbi mig

regnet faller ner
jag sitter på en busstation
fylld av folk
söker skydd från regnet

paraplyn
luvor
mössor
alla gömmer sig

men inte jag

jag ler
stirrar ner i marken
det är en grå dag
med grå asfalt
men tusen färger
gömmer sig i asfalten
likaså
i den gråa himlen
tusen nyanser av grått

och världen är full av färg
även på en grå dag









ibland älskar jag den här stan.











Fri vers av ms jessicaever
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-29 03:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms jessicaever
ms jessicaever