Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just one of those days....


Energifattig

 

 

Vissa dagar

då orken tryter

Och blodet trögt

i ådrorna flyter

 

När det känns som om

man gett allt man har

Tills endast tystnaden

finns kvar

 

Då är det dags

att ett djupt andetag dra

Samla kraft

inför nästa steg

på livets trapp 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-29 20:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag drar in allt jag orkar...vänsupport!!!
Uppmuntrande trots bristen...*L*
2007-06-29

  Ronny Berk
som i ansatsen inför språnget .... kraftsamlingen inför dagen då lyckan kommer sprudlade... så ser jag även mellan raderna...
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen