Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utveckling i all ära, men den kan även förfära


De factum

 

 

Var det verkligen bättre förr?

Jag tror inte det

Inte bättre, bara annorlunda

 

Livet blir ju vad vi gör det till

Om vi väljer att vandra genom

livets stig

eller se det passera sittandes still

 

Kanske på tiden att inse fakta

Förändring måste ske hos oss alla

om vi ska behålla världen intakt

 

Människan skapar sitt eget

personliga helvete

Men måste vi dra med hela planeten

jorden i fallet?




Fri vers av nettizen
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-30 00:18



Bookmark and Share


  Thommy
Världen blir vad vi gör den till, vill vi göra den bättre blir den det. Gillade verkligen din text, kanske får du någon bakåtsträvare att se framåt.
2007-07-03

  Jer
Det finns två typer av idioter; en som säger \"detta är gammal, därför är det bra\" och den andra \"detta är ny, därför är det bättre.\"

Jag har inte bestämt mig än...
2007-06-30

  Ronny Berk
\"livet är vad vi gör det till...\" så klokt ... med den berättigade frågan om varför vissa försöker göra det så svårt...försöker föröda
2007-06-30

  Mr G
Allt är ju relevant. Pretentionerna är ju mycket högre idag än förr.
Man hade en mer jämlik social nivå.
Man brydde sig inte om hur vikigt det var
att vara rätt klädd. Du blev accepterad ändå.
Känslomässigt var det mycket bättre förr. Människan
var mer i centrum än vad det är idag.
Det är nästan så att vi hr gått in i grottåldern igen.
Att vi är lika dumma idag som vi var förr, där har det
inte förändrats.

\"Radix omnium malorum est cupiditas\"
Kärleken till pengar är roten till allt ont

Applåd

Mr Grapenskog
2007-06-30

    ej medlem längre
Finns inget mer att säga än att jag bokmärker bums!
2007-06-30
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen