Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Japp, håller med. Sverige är fantastiskt!


Multipelt svek

 

 

Trettonåring blir våldtagen av tre

Tvingar in kukarna i hennes mun

Förnedringen så stor att man blir stum

 

Kunde ju tycka att detta

avsky skulle frambringa

Att av en minderårig sex sig tilltvinga

Men nej, då det inte framstår som säkert

att de pissade på henne som avslut

Så måste brottet anses som ringa

 

VA?????

Det var fan det dummaste jag hört!!!!!!!!

 

Ung flicka får sitt liv förstört

Sedan offentlig förnedring av Svea Hovrätt

som låter loppet bli kört

 

Unga män med hånleende snett

är snart fria att göra detta igen och igen

troligen på mer raffinerat sätt

Medans flickan får leva med sitt trauma

knatar pojkarna glatt bort från detta drama 

 

Så länge de inte pissar sina offer i ansiktet

bevisligen

För våldtäkten i sig var visst inte den

straffbara handlingen

 

Jaaa..... vad säger man?...... Hejja Sverige friskt humör...... hmm... 

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-30 10:53



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Ja hovrätten håller verkligen hov för dumhet.. de sänker offren gång på gång..
undrar hur de skulle döma om de själva var drabbade..
2007-06-30

    ej medlem längre
Full av frustation blir man och undrar vad våra beslustfattare tänker på som inte stiftar lagar som förhindrar detta!
Men ännu mer frusterad blir jag när jag tänker på vad dessa pojkars föräldrar har missat i sin uppfostran. Missat eller skit i...
En viktig text som flera borde ta till sig...
2007-06-30

  Ronny Berk
för mej som... bl a verkar inom brottsofferjouren ...är detta en av de viktigaste texter som skrivits på poeter... medger dock att jag inte hinner läsa alla...
2007-06-30
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen