Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Love is in the air


Efter stormen

Kärlekstimman nu har slagit
Jag har hört dess klockas klang
Alla rädslor nu har farit
Två av oss av samma rang

Kroppen ropar efter smekning,
viskar små, små kärleksord
Allt som sker blir till en hyllning,
själen som blir synliggjord

Ligga vaken, känna friden,
när alla vågor stillnat har
Efter stormen, efter striden,
efter att vi fått vårt svar

Jag och dig och vi tillammans,
vi samma andas barn
Möter världen och beblandas
i de andras världars garn




Fri vers av Mats VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-30 11:59



Bookmark and Share


    Bögen
Fin beskrivning av den ömsesidiga kärleken...
2007-07-04

    ej medlem längre
vacker och ömsint dikt med fina rim!!
2007-06-30

    JJ VIP
Vi och dom och deras barn....sådan är vår samtid! Fin dikt där jämkandet förhoppningsvis får sin belöning! Mvh. JJ.
2007-06-30

    snöö
Vilken fin och glädjefylld dikt. Och så rimmar du så bra. Bravo
2007-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP