Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en händelse skulle det vara bra att personen fick se allt från den drabbades syn.


Från min syn.

Vill du se allt från mina ögon?
Ångrar du allt då?
Varför gjorde du så?

Ser du allt från min syn?
Hör du alla dina ord?
Önskade att du förstod.

Nu när du vet hur det ser ut och känns,
Känner du då hur det bränns?

Känner du bladet mot min arm,
Känner du hur hjärtat slår larm?

Ångrar inte du allt då?
När du känner hur fick fick mig att må.




Fri vers av Maalin
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-06-30 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maalin
Maalin