Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan en dag vara. Han dog när jag var barn,men tårarna rinner ack idag.


En sorglig dag,till blodig natt.

\"En sorglig dag, blir alltd till blodig natt.
En glädjefull dag, blir alltid att blodets skatt.\"

En sorglig dag blev till blodig natt.
Du, min älsklings skatt.
Lämnade mig på dena jord,
När jag var så liten att jag ej förstod.
Tårar rinner än idag,
mina känslor är splittrade lag.
En gång lag av glädje och kämparglöd.
Nu är lagen av sorg och tankar av död.







Fri vers av Maalin
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-30 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maalin
Maalin