Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven den 1 maj 2007


Tungsinne

Dagar av tungsinne
att vada i
när kroppen känns
som bly
Minnena står på kö
tränger sig in
fast jag vill vara NU
och kräver MITT LIV
tillbaks
finns det inte ens
ett ord
till tröst
Minnenas bilder
ger mig åter
och ständigt
min längtan
Denna förtärande
längtan
som man ändå
aldrig
dör av




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-30 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP