Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs den 2 maj 2007


Vardagslängtan

Det vanliga
livet
det alldeles
vanliga livet
där måndagar
är grå
och november
ger mörkersuckar
Man längtar
till fredag
veckans bästa kväll
Där söndagar
står still
är småtrista
i väntan på
en ny
arbetsvecka
Livet är
de dagarna
jag
längtar till




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-30 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP