Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgens olika ansikten gör att sinnesstämningen förändras, och det går lite hit och dit, eller rättare sagt upp och ner. Stunderna av frid kommer sällan, men någon gång är de där och jag gör allt för att fånga stunden.


I evighet

En inre frid
kom till mig
när jag satt
och inget gjorde
slöläste i solen
och insåg
att jag fanns

Här och nu
utan andra krav
än de jag själv
ställer
Som i lysande
blå neon
stod det
JAG BEHÖVER
INGET GÖRA
JAG ÄR FRI

Plötsligt
kändes livet
som ett
långt
sommarlov
Kärleken
lever i mig
Han lämnade
mig inte
för att hans
kropp tog slut
Evigheten finns




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-06-30 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP