Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland ter sig livet tomt och fullkomligt grått.


Livslöst

Världen är ödslig
och jag stirrar
in i
dess tomma
öga
Jag finns
inte

Dofterna
Regnet
Grönskan
Solen
är ju där.....
men
angår
inte mig

Inte ens
musiken
tränger in
Mina älsklingsdikter
når mig inte
Världen krymper
Jag krymper
världen

och blir
onåbar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-30 20:11



Bookmark and Share


  * Ammi *
igenkännande! bra skrivet
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP