Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falldroppe

 

 

När daggdroppen

faller

från kronans blad

 

Fånga upp den

 

Låt den omslutas

av värmen

i din hand

 

Avdunsta mot din hud

Tränga in i dina porer

 

För evigt

bli en del utav

Dig 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-30 20:48



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Så skirt, så väldigt fint. Droppen som faller för att smälta in där den landar. Som tårar på nåt vis, så starka krafter som lockat dem att falla. Så svårt det kan vara att få dem att torka, eller dunsta... eller gå tillbaka in i själen igen..

Extremt fint! *applåd*
2007-07-02

  Söder
Ah, verkligen fint. Härlig känsla...
2007-06-30

  Ronny Berk
som sol driver dagg darrar din hand av värmen från...
2007-06-30

    ej medlem längre
Oj va fiiiiiiiiiiiiiiint!
Det ska jag göra nästa gång!
Så härligt skrivet!!
2007-06-30
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen