Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så, strö lite socker på mig?


Sockerchock

Av renaste choklad måste hjärtat vara
som dunkar och brinner i ditt vackra bröst
för ren choklad och det hjärtat bara
lyckas giva mig värme, glädje och tröst.

Älskling -

Dina läppar äro körsbär och honung,
ditt hår en nyutslagen ros
solen bor i dina ögon
kolaströssel förgyller din nos.

Med dessa enkla rader vill jag undra
kan du någonsin tänkas bli min fru?
ty ingen får mig att smälta likt socker
som kära vackra, allra sötaste Du.




Fri vers av Veronica.
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-30 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronica.