Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På vår resa har vi alltid döden i vår närhet. Just nu är det mycket fokus runt döden för min del. Skriven den 1 juli 2007


Livets följeslagare

Döden
livets följeslagare
Varför denna oro
Allt detta väsen
All denna ångest
All rädsla
och skräck
All vår
förtvivlan
Vi gör allt
för att få
leva
även under
omänskliga
förhållanden
är livet oss kärt
Och jag
undrar nu
stillsamt
Vem som är
starkast
av er två
Livet
eller Döden




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-07-01 02:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja så sant-att vi ska dö är det vi absolut vet bland alla ovissa vissheter - vi vet bara inte när.
Skicklig versform
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP