Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Ronny


Yin och Yang

Att möta din blick och se att du förstår
Att jag förstår att du förstår
Att jag förstår
Är stort, är vackert
En utopi av stor rymd i en droppe av universum som skälver av ytspänning men aldrig faller mot marken
Där finns du och jag, jag och du och inget däremellan
När du pustar ut Drar jag efter andan
Jag släpper ut Du andas in
Hud mot hud, öga mot öga
Hjärta mot hjärta
Själ i Själ
Din själ i min och min själ i din
Tillsammans flyter de ihop, och helar allt defekt
Två trasiga
Blir en hel
Fullständigt och komplett
När du tar vad jag har gett och jag tar allt vad du vill ge
Mitt hjärta stannar ett slag Och ditt slår dubbla
Sedan möts de för att slå tillsammans i balans
Ett beroende begär att få slitas isär,
bara för att få mötas om och om igen
För att jag behöver dig såsom du behöver mig
För att jag skälver liksom droppen
som håller samman när den vill brista
men aldrig faller
Såsom jag skälver när din kropp blandar sig med min
och vill hålla dig kvar för att sedan stöta bort,
bara för att få möta dig igen och igen
Mina läppar smälter när dom möter dina
Liksom dina fingrar berör så lätt
och smälter samman med min hud
Och mina händer vill aldrig sluta röra dig, bara omsluta
Kan inte sluta känna dig under mina händer
Du hettar men är mjuk och lätt som dimma
Jag vill andas in, bli ett med dig
Gå vilse i dimman bara för att veta att
jag hittat hem, och aldrig komma ut igen
Där våra själar möts och smakar varann
drar i snöre efter snöre och flätas ihop
Där finns du och där finns jag
Jag och du och inget däremellan
Som eld och vatten behöver vi varann
I balans Du och Jag
Tillsammans Yin och Yang




Fri vers av VildÄngel
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-01 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VildÄngel
VildÄngel