Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I saknaden av min stora kärlek, i ensamlivets hårda kamp, är längtan efter honom outhärdlig för det mesta. Men ibland visar livet sig..... Dikten skrevs i april 2007


En glimt av något nytt

Vad kommer efter sorgen
När tårarnas flöde minskar
och tankarna börja återvända

Vad är det som vill fram
Ibland tror jag att livet
står och vinkar vänligt
och säger att jag har
tid kvar att leva

Då kan det bli en
bra dag
för att hoppet håller
mig uppe och hjälper
mina projekt att
överleva

Lika plötsligt är min
framtidstro som
bortblåst och tankarna
börjar kretsa kring
sorgen och l ä n g t a n
Känslorna tar över
och låter mig
dras in i
minnenas värld

Som en magnet
en sug
som bara drar
och får mig ner
i den svarta
brunnen
och nu tror jag
inte längre på
att det finns
något värdefullt
att hämta
där i den
svarta tunneln

För då
skulle det ju
redan ha
varit
gjort......




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-01 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP