Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte idag...


du ristade ditt namn i mitt öga
slet ut min själ och spikade fast en miljon mörka tankar

jag vill aldrig kunna glömma dig... sa jag

men det gör ont när jag hör dig tala...
i mina kyligaste drömmar...
kunde jag inte uttala...

du gav mig ingenting att minnas... sa du...

då ger jag dig min blodiga insida...
sagt helt utan känsla...

att leka med... frågade du...

jag tystnade och skrek i mitt förlorade inuti

om du ber om det... sa jag...

men... fråga inte... fråga inte...
tänkte jag...

du svarade mig med ett illrött leende...
skrattade varmt och sa... inte idag...
inte just nu...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 189 gånger
Publicerad 2007-07-01 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen