Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väldigt gammal. Men fortfarande så nära.


Namnlös

Om jag kunde göra slut på smärtan med en penna
Om jag kunde spräcka bubblan med dess vassa spets
Om jag kunde klistra fast den på ett papper,
Så att alla kunde känna det jag känt...
Om jag bara kunde göra slut på smärtan med en penna




Fri vers av Lithia
Läst 542 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-01 23:35



Bookmark and Share


    Detvaraldrigjag
åå fint skrivet!
man kanske inte kan göra slut på smärtan med en penna men man kan lindra genom att skriva ner det på ett papper :)
2007-08-10

  Max T
jättefint beskrivet. Man känner verkligen frustrationen lysa igenom... encore!
2007-07-03

  Marreb
Den känns. Hoppas att det hjälpte lite att skriva ner... kram
2007-07-02

  Carlita
\"Om jag kunde klistra fast den på ett papper,
Så att alla kunde känna\"

anser jag att du gör här.. genomskön text som förmedlar känslor som många kan ta till sig
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia