Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vild dans


Ryck mig ut i dansens vilda virvlar
Släpp alla fångna lockar loss

För mig upp mot mäktig himmel
till hänförelsens eggande doft

Låt toner och rytmer vibrera
Pulsera! Explodera!

Låt musiken fylla en ohämmad kropp
skaka loss, snurra runt, skaka av

uppslukas i frihet total




Fri vers av Marreb
Läst 880 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-02 10:06



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Vilken energi. Jag bara älskar denna text och det den förmedlar. Tack och kram!
2015-02-17

    Cruz Laguerta
JAG älskar din dikt, du har verkligen något . Du skriver det jag vill känna och det tackar jag dig för

Jim Morrison - Listen, real poetry doesn't say anything; it just ticks off the possibilities. Opens all doors. You can walk through anyone that suits you.

Poesi det enda som befriar och du befriande mig med dikten!


Tack
2009-12-11

    Lenac
nästan så att jag rycks med...! :)
2007-07-04

  Gawain VIP
Osar av kraft, och ur diset skymtar jag en lycklig själ där den vild av eufori dansar fram. Helskönt!
2007-07-02

  Albert
ojojoj
det där låter kul!
en frisk fläkt
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb