Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmen fortsatte och det kommer inslag ur \"den verkliga verkligheten\". Jag ser i drömmen mitt behov av gemenskap, och minnen från den vi hade.


Drömmen

Men hej!
Det är ju
grannen Ingrid
Vad kul att du
är här
Men har
pojkarna nu
äntligen fått
flytta till pappa
Jajamensan
ropar pappan
lycklig och stolt
Vi ska väl se
om det går
att fösa
ihop oss......
Finns det
hjärterum så
finns det stjärterum
Ta dig en stol
om du hittar
någon så ska
du få kaffe

Lyckliga dagar
olyckliga dagar
bra dagar
dåliga dagar
.....men
tillsammans.....





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-07-02 10:53



Bookmark and Share


  Hans Christian
Sista strofen tycker jag mycket om.
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP