Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur går det med ordet i dagens teknik? Skriven den 2 juli


Ordet

Det talade
ordet går så
lätt förbi
då det gick in
genom det ena
örat och ut
genom det andra

Det skrivna
ordet har haft en
annan dignitet
ett annat
ursprung en gång
när det inte
var allom givet
och då ett
papper med ord
var något stort

Dagens ord
rusar förbi
i en aldrig
sinande ström
svisch svisch svisch
Skynda dig att
fånga det
Snart kommer det
nya - nya - nya
Om du trycker
på knappen
försvinner de
för alltid




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-07-02 14:50



Bookmark and Share


  Hans Christian
Bra iaktagelse, av "speeden" i samhället.
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP