Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg har inneburit kaos i mitt liv. Även rent praktiskt. Skriven 2 juli 2007


Kaos

\"Mannen som förväxlade sin hustru med en hatt\"
låter som en skämtsam titel
men handlar om en man som fått en hjärnskada

Vad händer med de neurologiska
systemen vid olika typer av stress
har jag haft anleding att fundera över

Jag hittar inte mina saker längre
Var än nycklarna och plånboken
Mobiltelefonen låg ju här nyss
Nej inte DET brevet bland räkningarna
Inte DEN räkningen bland mina dikter
Jag VET ju att jag la posten här

Hur länge ska jag gå här och
leta efter
mig själv
När du levde visste du
alltid precis
var allting var när jag
var tidspressad och
snurrade till det

Om du var här
hade det aldrig
varit så mördande
trist och
så livsförnekande
kaotiskt
Om du finns därute
så HJÄLP MIG
innan jag går under
i mitt letande
efter
mig själv




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-07-02 15:33



Bookmark and Share


  Hans Christian
Smärtsam läsning. Fint skrivet.
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP