Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min lillasyster fyller 1år 1april.


Lillasyster

Rosor är röda violer är blå
nu ska DU få höra vad jag hittat på
för min lillasyster fyller ju ett år så blås nu ut djuset
som på tårtan står




Fri vers av Oskar Berg
Läst 580 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-02 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oskar Berg