Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är sorjligt men inte på riktigt.


jag fick det ... inte

Jag hadde något jag haldrig haft förut
men nu är det snart slut
jag hadde sett det jag ville se
och hört det jag ville höra
men fick aldrig det jag ville ha mest...













....Kärlek




Fri vers av Oskar Berg
Läst 489 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-02 15:58



Bookmark and Share


    Oskar Berg
hehe hejhej
2008-05-18

    Oskar Berg
det där var såå bra en applåd
2007-11-22

  CaPsyco
Verkligen fint
Fin uppbyggnad, fint språk, allt var bara jättebra
(:
2007-07-02

  SusanneStrömstedt
Hej!Den här dikten är faktiskt så fin att du får en applåd av mig!
2007-07-02

    Oskar Berg
såå fint
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Berg