Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sommerdag i regn.


Mod efteråret.

Regnen silede
en sommer
de sent
ville glemme
fra hed varme
til kulde
og regn
i mængder
snart
var de
halvvejs
gennem sommeren
mod efteråret
det langsomt gik.




Fri vers av flemming rasmussen
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-07-02 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flemming rasmussen
flemming rasmussen