Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I minnen minns man kärleken. Påhittad men känslorna är sanna.


Kärleken..

En känsla av fjärilar
Kärlek som sticker som pilar.
Mellan tårna vatten vi silar.
Hand i hand,
ritar vi ett hjärta av sand.
Vi båda letar tryggt land.

Vattnet kluckar mot strandkanten,
Ler lite åt den gammla tanten.
Hon som tiggde den ena slanten.
Hon har levt i en lång tid,
Hoppas hon får Vila I Frid.
Och att hon överlever varje strid.

Gumman går sin väg,
Kliver upp och tar din bag.
Dagen örjar bli natt,
Nu ekar många skratt.

Med vatten mot mina tår,
Går längre till det når mina lår.
Sakta läker det hjärtats sår.

En puss mot din kind,
Solens färg gör mig nästan blind.
En orang rosa blandning,
Hör varje andning.

En puss och En Kram
Våra minnen finns i en fotoram.
En Bild av oss två,
Ja för engång var det så.
















Fri vers av Maalin
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-02 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maalin
Maalin