Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart dags att lämna detta livet

Jag binder en krans
och sätter i ditt hår
Jag kramar dig länge
Jag ser då en tår

Ej längre kan tala
kroppen den sviker
och när du vill stå
benen de viker

Åren har gått
din stol har nu hjul
Men i dag kan jag se
i dag har du kul

Glädje och sorg
tåren som föll
Många är minnen
Handen min höll






Fri vers av Therés
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-02 22:42



Bookmark and Share


  Madjori
Oh, så vackert!
2007-07-03

    Nattviol
oerhört vackert
diktat om ålderdom!
applåd***
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!